crossmedia oplossingen

Xmedia Services

Iedereen heeft zijn eigen vertelling, ook organisaties en bedrijven hebben een verhaal te vertellen. Maar hoe betrekt u de doelgroep bij dat verhaal en hoe bereikt u met uw tekst en beeld de doelen van uw organisatie? Wat zijn de verschillende kanalen? Waar bevindt de doelgroep zich? En belangrijker, hoe bereik je deze doelgroep op een efficiënte manier?

Xmedia Services staat voor aantrekkelijk
en
effectief crossmediaal communiceren.

Xmedia Producties
Bij een crossmediaconcept worden verschillende media ingezet. Crossmedia is geen doel op zich maar een middel om de belevenis van het mediaconcept, de boodschap tot zijn recht te laten komen.
Als je crossmedia succesvol in wilt zetten, dan is een gedegen social media plan essentieel. Wat zijn specifieke kenmerken van televisie, print, internet, games, mobiele devices en events?

Gewoon proberen door het te doen !

Xmedia Services bestaat uit een groep crossmediaal strategen, schrijvers,
ontwikkelaars en ontwerpers met vele jaren ervaring in het communicatievak.

multimedia producties

Xmedia Producties stimuleert en begeleidt via tal van mediaprojecten en biedt multimedia-oplossingen voor omroepen, bedrijven en organisaties. Xmedia levert expertise op het gebied van ontwerp, webdesign, multimediatoepassingen en hosting. We werken klantgericht en zijn zeer flexibel. Xmedia heeft ervaring met de ontwikkeling van websites, webshops, webvideo, mediapresentaties, kabelkrantsytemen en mobiele oplossingen bij diverse omroepen, uitgeverijen en instellingen.
Matthijs de Visser media•matthijs

problemen oplossen en ideeën brengen

Xmedia Producties kan zowel een vraagbaak als sparringpartner zijn om problemen op te lossen en ideeën te toetsen. Maar nog belangrijker: Xmedia biedt oplossingen waarmee creativiteit en innovaties daadwerkelijk kunnen worden gerealiseerd. Xmedia werkt mét en vóór mensen. De dienstverlening van Xmedia is persoonlijk én snel: meestal kunnen wij uw mediawens, op welk gebied dan ook, binnen een zeer korte termijn realiseren.

+ media•matthijs
+ adres & contact

In woord en beeld crossmediaal communiceren
 

Andere projecten van Matthijs de Visser | media•matthijs